×

Change Language

FI EN
×
×

Ilmoittaudu ajoissa, niin varmistat paikkasi lähtöviivalle

Hintaportaat

Tiedot päivittyvät vuonna 2024

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 2024

Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisen ehdot

Tapahtumaan on varattu paikat enimmillään 80 joukkueelle. 

Joukkueen sisällä osallistujia voi vaihtaa sarjan 18.6. asti.

Jos tapahtuma joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 20€ osallistumismaksusta ja palauttaa loppusumman osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjällä sekä järjestäjän nimeämillä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin sekä esittää ja jakaa tapahtumassa taltioitua materiaalia julkisesti.

Terveydellisistä syistä voit siirtää oman osallistumisoikeutesi seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirtotapauksissa koko maksettu osallistumismaksu siirtyy käytettäväksi seuraavan vuoden tapahtumassa, kun siirto tehdään viimeistään 18.06.2023. Jos siirrät osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle, ilmoita siitä sähköpostilla info@karelianodyssey.fi.

Sairaustapauksista johtuvia peruutuksia voi tehdä tapahtumapäivään asti. Sairaustapauksissa palautetaan 100 % osallistumismaksusta lääkärintodistusta vastaan tapahtuman jälkeen.

HUOMIO! Jos joukkue vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen sarjaa, osallistumismaksun välisummaa EI PALAUTETA, jos sarjanvaihto on halvempaan sarjaan, mutta lisämaksu peritään mikäli sarjanvaihto on kalliimpaan sarjaan.

Maksutavat

Maksa osallistuminen ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa-/Mastercard-korttimaksut.